OM

Arbete

Jag arbetar på Dagens Nyheter och är chef och redaktör för DN Debatt.

Jag har jobbat som journalist sedan 1984 och skrivit, redigerat, redaktörat, projektlett och chefat. Jag har varit reporter, chefredaktör, redaktionschef, utgivare och projektledare. Större delen av tiden har jag arbetat med utveckling i olika chefspositioner.

Jag inledde mitt vuxenliv med att utbilda mig till civilingenjör, men hann bara jobba i det yrket några år, huvudsakligen med antennkonstruktion på lavinräddningsföretaget Recco, innan ödet valde en annan väg för mig. 

Mer om mitt yrkesliv finns i min CV på LinkedIn. 

Personligt

Jag är gift, har två barn och bor i Stockholm. Mina intressen är journalistik, mediernas framtid, skrivande, bildjournalistik, fotografi, internet, vetenskap, politik och samhälle. Och jag trivs i skogen och på havet och njuter av vinden, regnet och snön.

Kontakt

Vill du kontakta mig privat når du mig på mejladressen: nils@nilsohman.se. Min jobbadress är nils.ohman@dn.se. Du kan också boka ett möte med mig med Doodle.

I sociala medier

Twitter: Inte så aktiv.
Instagram: Litet aktiv
Facebook: Litet aktiv, men kontot är inte offentligt. 

Denna sajt

Den här sajten startade jag i mars 2013 som en presentation av mig själv, inspirerad av att jag hjälpte en kollega med en personlig sajt. Alla foton i sajten är tagna av mig, om inte annat sägs.

 

Teckning:  Stina Wirsén

Teckning: Stina Wirsén